Balears 02/02/2015

Els directors de Secundària ratifiquen el Pacte per l'Educació

L'assemblea de la plataforma Crida votarà aquest dimecres si s'adhereix o no a l'esborrany que ha elaborat Illes per un Pacte

M. P.
1 min
L'assemblea d'ADESMA s'ha reunit aquest dilluns a l'IES Madina Mayurqa.

PalmaL'Associació de Directors d'Ensenyament Secundari de Mallorca (Adesma) ha votat aquest dilluns a favor de ratificar l'esborrany de pacte educatiu redactat pel col·lectiu Illes per un Pacte. Reunits en assemblea a partir de les 17.30 h a l'IES Madina Mayurqa de Palma, els directors han acordat subscriure aquest document, elaborat per diferents col·lectius des de fa mesos i del qual el mateix president d'Adesma, Antoni Morante, és un dels principals impulsors.

Aquesta setmana és decisiva per al Pacte per l'Educació, ja que diferents col·lectius de la comunitat educativa sotmeten el document a votació per decidir si el subscriuen. És el cas de la plataforma Crida, que s'ha mostrat especialment crítica amb l'esborrany i que decidirà si s'hi adhereix aquest proper dimecres. Les associacions de pares i mares associats a la FAPA, per la seva banda, tenen previst dur a terme la seva assemblea aquest dissabte, dia 7 de febrer.

stats