Balears 28/11/2014

Els directors denuncien que Educació no paga les partides per al manteniment dels instituts

Les quantitats pendents d’abonar per la Conselleria d’Educació superen en conjunt el 1.000.000 d'euros

1 min

L'Associació de Directors ha denunciat que Educació no paga les partides per al funcionament dels instituts. En un comunicat explica que "els centres han deixat de rebre les assignacions econòmiques dels 3 o 4 darrers mesos (en alguns casos des de l’agost), que sumen uns 15.000€ per centre de mitjana. A aquesta quantitat s’han d’afegir altres partides, com les del pagament dels auxiliars de conversa (700€ mensuals, que els centres han d’avançar), i d’altres com les ajudes dels programes de reutilització de llibres de text".

Segons els directors, "les quantitats pendents d’abonar per la Conselleria d’Educació superen en conjunt el 1.000.000 €, sense que se sàpiga el temps que es perllongarà aquesta situació o de si és susceptible d’empitjorar".

Per això des de les associacions de directors volem denunciar una situació que consideram inadmissible i impròpia d’una societat avançada, i que interpretam com una altra mostra del desinterès dels responsables educatius envers l’educació pública, de falta de consideració cap a les comunitats educatives dels centres públics i de manca de respecte pel treball de les direccions.

stats