La diputada socialista Sofia Hernanz torna a la primera línia política

L'eivissenca serà la nova presidenta de la Comissió de Justícia del PSOE, en substitució de la jutgessa Margarita Robles

L'eivissenca Sofia Hernanz serà la nova presidenta de la Comissió de Justícia del PSOE, en substitució de la jutgessa Margarita Robles, nomenada fa una setmana nova portaveu del grup.

Les 'sanchistes' Hernanz, Zaida Pedrera, Rocío de Frutos i Luz Martínez Seijo han estat les principals beneficiades dels canvis que ha realitzat el PSOE en el grup parlamentari del Congrés, mentre que els 'susanistes' Antonio Trevín i Ignacio Urquizu en són els principals damnificats.

L'excomandant Zaida Pedrera, la inspectora de Treball gallega Rocío de Frutos i la palentina Luz Martínez Seijo, nova secretària d'Educació i Universitats de l'executiva federal, seran les portaveus de Defensa, Ocupació i Educació, respectivament.

Recordem que Hernanz, juntament amb altres diputats i diputades, fou una de les "díscoles" del PSOE, ja que votà en contra de la investidura de Mariano Rajoy. A més, participà en un acte de suport a Pedro Sánchez, un fet que provocà el seu posicionament en el bàndol 'sanchista' i com a conseqüència té un lloc de referència a la Cambra Alta. 

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF