Balears 21/09/2017

Denuncien el llançament d'ous a autobusos turístics al Llevant de Mallorca

La Federació Empresarial del Transport Turístic de les Balears ha assenyalat que se n'han vist afectades tres empreses

Efe
1 min
El preu del gasoil ofega el sector

PalmaLa Federació Empresarial del Transport Turístic de les Balears (FEBT) ha denunciat aquest dijous "l'atac" aquesta setmana mitjançant el llançament d'ous a mitja dotzena d'autobusos que circulaven de nit per la zona del Llevant de Mallorca, fet que ha "posat en perill vides humanes".

El president d'aquesta federació, Salvador Servera, ha explicat a Efe que el llançament d'ous a les llunes davanteres dels autobusos que transportaven turistes a hotels o a l'aeroport ha estat denunciat davant la Guàrdia Civil i que els atacs s'han produït sobre les deu o onze de la nit.

Servera ha dit que de moment "desconeixen totalment" qui poden ser els autors d'uns actes d'aquestes característiques que han sorprès els conductors en plena nit i que ha provocat l'esglai als turistes.

Les tres empreses afectades han formalitzat les seves denúncies, perquè es tracta d'un "delicte greu" contra la seguretat en el trànsit.

El president de la FEBT ha afirmat que no existeix en aquests moments cap conflicte laboral que pogués ser la causa d'aquestes agressions i que aquests actes poden "danyar" la imatge turística de les Balears com la "nostra principal indústria".

La FEBT ha posat en coneixement dels seus associats aquests fets i els han demanat que informin si se'n produeixen més.

stats