Balears 28/03/2017

Castro cita a declarar la gerent de l'Ibavi per un presumpte cas d'assetjament laboral

Fonts de la conselleria assenyalen que la demanda s'origina en un canvi de departament d'un treballador

A.s. / J.v.
1 min
La gerent de l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi), Maria Antònia Garcías, amb el conseller Marc Pons, i el director general d'Arquitectura i Habitatge, Casimir Gòdia.

PalmaEl titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma, José Castro, ha citat a declarar, en qualitat d'investigada la gerent de l'Ibavi, Maria Antònia Garcías, el pròxim 15 de maig a les 10.00 h per un presumpte cas d'assetjament laboral a un treballador de l'organisme.

Segons fonts judicials, la investigació s'inicia arran d'una querella presentada per una treballadora. La conselleria de Territori, Energia i Mobilitat ha confirmat l'existència d'aquesta querella, a l'ARA Balears. Aquestes fonts han assenyalat que Garcías està "absolutament tranquila" i que el conflicte rau en la decisió de canviar un treballador en el seu lloc de feina, decisió que es va prendre "per millorar la gestió d'un departament important de l'IBAVI". Des de conselleria assenyalen que no donaran més explicacions sobre un cas que consideren "estrictament laboral" fins que Garcías doni les explicacions oportunes davant el jutge.

stats