Balears 26/02/2015

Cort no descarta pintar més voravies perquè hi aparquin els cotxes

El regidor admet que la imatge és "horrorosa" però defensa que és solució provisional i una demanda dels veïns

Ll. P.
1 min
MÉS PER PALMA

PalmaL'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma no descarta pintar més voravies perquè els cotxes puguin aparcar-hi damunt, tal com ja s'ha fet a la barriada de Son Espanyolet, fet que ha motivnt les queixes d'alguns veïns i la denúncia del grup MÉS, que n'ha demanat explicacions. L'actuació ve a institucionalitzar la pràctica d'estacionar dues rodes dels vehicles sobre les voravies per la manca d'espai a determinats carrers, sense que això se sancioni.

El regidor Gabriel Vallejo ha defensat aquest dijous que es tracta d'una solució provisional fins que el departament d'Infraestructures pugui fer unes obres per reduir l'amplària de la voravia i deixar lloc suficient als cotxes. En qualsevol cas, es tracta d'una mesura que redueix l'espai per als vianants, però Vallejo ha assegurat que pintar les voravies era una demanda per part d'alguns veïns perquè, sense les marques, els cotxes encara envaïen més espai.

"Està comprovat que en aquests llocs l'espai per als vianants és suficient", ha dit el responsable municipal, "i si hi ha més llocs on es registra aquesta situació, hi podem fer el mateix, encara que reconec que la imatge és horrorosa", ha acabat admetent. El portaveu de MÉS, Antoni Verger, ha qualificat "d'insòlites" les explicacions de Vallejo i ha criticat que l'Ajuntament prengui mesures en contra de l'espai lliure per als vianants.

stats