Balears 14/06/2017

El Consell de Mallorca dota amb 141.100 euros les ajudes a favor de la igualtat

Aquesta línia de subvencions serà un complement als quatre Espais de Dones d'Inca, Manacor, sa Pobla i Felanitx, que ja s'encarreguen de dinamitzar l'associacionisme femení

Ara Balears
1 min
Nina Parrón i tècnics d'igualtat durant l'explicació

PalmaEl Consell de Mallorca ha presentat als ajuntaments i associacions la línia d'ajudes a la igualtat, dotada de 141.100 euros i que enguany s'ha tornat a convocar després de vuit anys.

La convocatòria té dues línies, una per a ajuntaments i mancomunitats, que té per objecte confeccionar plans d'igualtat i està dotada amb 87.000 euros, i l'altra, per 54.100 euros, per a associacions amb la finalitat de subvencionar projectes i activitats.

Ho han anunciat el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana, Jesús Jurado, i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón, en una reunió amb 34 municipis de Mallorca.

Després de vuit anys sense convocatòria, aquesta línia va dirigida als ajuntaments i les associacions que les sol·licitin per desenvolupar el Pla d'igualtat i activitats relacionades amb drets i oportunitats. Per això Parrón ha declarat que "recuperar-les i donar-los una continuïtat ha estat una de les nostres prioritats".

Aquesta línia de subvencions serà un complement als quatre Espais de Dones (Inca, Manacor, sa Pobla i Felanitx) que ja s'encarreguen de dinamitzar l'associacionisme femení i donar suport als ajuntaments, hi afegeix el Consell.

stats