El palau de congressos de Palma cerca llocs de feina sense requisit del català

El SOIB i PalmaActiva seleccionen personal per a Melià, gestor de l'hotel i el palau, en què, a més de l'anglès, es tindran en compte coneixements d'alemany, rus i  francès

El SOIB i PalmaActiva obren un procés de selecció per a 32 llocs de feina per a l'hotel Melià Palma Bay & Palau de Congressos, el qual no demana com a requisit d'idioma el català.

Els llocs de feina que cerca l'empresa són de recepcionistes, cambrers, caps de sector, caps de partida i cuiners. Tant a la web del SOIB com a la de PalmaActiva, s'hi poden trobar els documents que expliquen, a més de les funcions de l'ocupació o quina serà la jornada laboral, els requisits lingüístics, en els quals es destaca sobretot tenir domini del castellà, nivell alt d'anglès, i es tindrà en compte tenir coneixement d'altres idiomes com l'alemany, el rus i el francès. El català, però, no apareix en cap document ni tampoc en el formulari de preinscripció telemàtica.

Aquesta manca de requisit de la llengua pròpia de les Illes Balears en les ofertes de feina per treballar al palau de congressos referma encara més l'objectiu que persegueixen l' Ajuntament de Palma i el Govern amb l'ús que farà d'aquest edifici: desestacionalitzar el turisme mitjançant un turisme internacional de negocis i congressos "que pot arribar a generar un corrent econòmic important i estratègic per a la ciutat". Així ho va afirmar el batle, José Hila, quan va presentar, de la mà de Melià, el palau de congressos i l'hotel a Fitur.

El procés de selecció serà el 20 i 21 de febrer

El 20 i 21 de febrer es realitzaran les jornades de procés de selecció per als 32 llocs de feina. Dia 21 se'n farà la tria a la seu del SOIB i l'endemà, al centre Flassaders, les entrevistes, que farà de manera conjunta el personal tècnic del SOIB i PalmaActiva.

Les persones que compleixen els requisits demanats per Melià s’han d’inscriure prèviament a la pàgina web del SOIB o a la de PalmaActiva. Les persones preseleccionades rebran un SMS o correu electrònic en què se’ls convocarà a una jornada d’entrevistes. En acabar el procés de selecció, SOIB i PalmaActiva remetran una llista única a Melià perquè en faci la selecció final.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF