REFUGIATS
Balears 01/09/2016

El castell de Bellver s'encendrà en memòria del petit Aylan Kurdí

Molina: "El recordam a ell i a totes les persones que moren o es juguen la vida per fugir de les bombes"

Ara Balears
1 min
/ REUTERS

PalmaEl castell de Bellver s’il·luminarà tota tota la matinada del 2 al 3 de setembre, entre les 20.30 i les 7.00, en el marc d’una campanya de suport organitzada per la Xarxa espanyola d’ajuda al refugiat, en la qual també participen altres ciutats espanyoles com Barcelona, Madrid i València.

El regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Palma, Aligi Molina, s’ha sumat a aquesta iniciativa que, a més d’il·luminar edificis singulars que identifiquin les ciutats, també inclou una campanya a les xarxes socials (#Light4Refugees) per conscienciar la societat envers la situació de les persones refugiades i sol·licitants del dret d’asil. El Govern balear també dóna suport a la iniciativa.

La data elegida vol commemorar l’aniversari de la mort, a les costes de Turquia, del nin de tres anys Aylan Kurdí, víctima de la crisis humanitària que viuen les persones que fugen de la guerra i cerquen refugi. L’associació ha demanat als ajuntaments de les ciutats escollides que n'il·luminin algun edifici o monument públic important. En el cas de l’Ajuntament de Palma, s’ha triat el castell de Bellver, per les obres de manteniment que es realitzen al voladís de l’edifici de la plaça de Cort.

stats