ESTUDIS SUPERIORS
Balears 20/09/2016

Augmenten a 30 els crèdits reconeguts per a l'alumnat d'FP que continuïn estudiant a la UIB

A partir d'aquest curs la majoria de reconeixements entre estudis afins rondaran l'equivalent a un semestre d'estudis universitaris

Ara Balears
1 min
ARXIU

PalmaLa Conselleria d'Educació i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han acordat incrementar fins a 30 els crèdits reconeguts als estudiants dels cicles formatius de grau superior que vulguin continuar els seus estudis a la UIB.

A partir d'aquest curs 2016-2017 la majoria de reconeixements entre estudis afins rondaran els 30 crèdits, equivalents a un semestre d'estudis universitaris.

Aquest acord va ser aprovat el 20 de juny en el consell de govern de la UIB, detalla en una nota de premsa el Govern.

Per arribar a aquest acord, les comissions tècniques, formades per representants de la UIB i la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat, van treballar al llarg del curs passat per establir els mòduls i les assignatures susceptibles de reconeixement.

Els experts que integren les comissions han tingut en compte l'adequació de les competències, els coneixements i els resultats d'aprenentatge.

Segons la Llei Orgànica d'Educació (LOI), els estudis de grau superior de formació professional i els universitaris integren l'espai de l'educació superior, i un dels objectius principals de la implantació d'aquest espai és augmentar la mobilitat entre els diferents ensenyaments que configuren l'educació superior.

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda, i la vicerectora de Docència de la UIB, Dolors Forteza, han recalcat la bona col·laboració entre ambdues institucions i confien que amb aquest acord es posi més en valor el reconeixement social dels estudis superiors de Formació Professional

stats