TURISME

MÉS: "La guerra dels hotelers amb el Govern és política"

"Els turistes han assumit plenament l'ecotaxa; el recurs de la FEHM no s'aguanta"

El portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, David Abril, ha afirmat aquest diumenge que "el recurs contra l'ecotaxa demostra que la guerra amb el Govern és política", en al·lusió a la figura judicial utilitzada per la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM) en rebuig a l'impost turístic a les Illes.

"Els turistes han assumit plenament l'impost turístic perquè és el normal que et trobes a qualsevol destinació turística, i tampoc no hi ha hagut problemes en la seva implantació i recaptació, per la qual cosa el recurs de la FEHM no s'aguanta", hi ha insistit Abril.

Segons explica en una nota de premsa, la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) ha de prendre consciència que "el model actual no va enlloc si tothom no hi posa de la seva part per construir un turisme i una economia diferents, que generin prosperitat compartida en equilibri amb el medi ambient".

En la seva opinió, és "un error alimentar amb actes polítics", com el del recurs, "la mala imatge que ja té una part dels hotelers d'anar just a fer el màxim de negoci i doblers i portar-los a destinacions competidores".

Per altra banda, MÉS ha informat que s'ha adherit aquest diumenge al manifest ciutadà 'Sense límits no hi ha futur', en defensa del medi ambient i el territori.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF