Balears 13/09/2013

IES Berenguer d'Anoia.

2 min

Els pares, mares, alumnes, personal d'administració i serveis i els professors i professores que formam part del Consell Escolar de l'IES Berenguer d'Anoia volem expressar el malestar que, just a l'inici d'un nou curs, està vivint el nostre centre davant els darrers esdeveniments i la repercussió que tindrà en la Comunitat Educativa.

El Consell Escolar és l'òrgan de participació dels diferents sectors de la Comunitat Educativa, en el funcionament i govern del Centre i té com a competències, entre d'altres, aprovar els diferents projectes (de direcció, de funcionament...).

Com a membres del Consell Escolar de l'IES Berenguer d'Anoia mostram el nostre recolzament total a l'equip directiu, encapçalat pel Sr. Pere Morell Quadreny, i al seu projecte de direcció que vàrem aprovar el passat 21 de març de manera unànime. Dia 19 de juny d'enguany també aprovàrem el nostre projecte TIL (Tractament Integrat de Llengües) elaborat per la CCP adaptant-se al Decret 15/2013, presentat per l'equip directiu del centre i consensuat per tota la Comunitat Educativa.

Vista la renúncia presentada per l'equip directiu del nostre centre i acceptada per la conselleria d'Educació, renúncia que consideram forçada, després de ser rebutjat per l'administració el nostre projecte TIL, demanam la continuïtat d'aquest equip directiu que al llarg de tots els anys que ha estat al davant d'aquest Institut ha demostrat el seu ferm compromís amb l'educació. L'organització i manteniment del centre, la relació amb les famílies, el diàleg constant amb tots els que en formam part, però i sobretot, el compromís amb els nostres alumnes en són bona mostra. Un equip directiu que sempre ha apostat per un ensenyament de qualitat, bé participant en programes internacionals que suposen l'intercanvi del nostre alumnat (Comenius, Erasmus i Leonardo), bé cercant les millors possibilitats pels alumnes amb necessitats. Un equip directiu que, malgrat les dificultats d'aquests darrers anys, ha mantingut la il·lusió i l'esforç que han quedat reflectits en els resultats obtinguts pels nostres alumnes i en la bona convivència al nostre centre.

Inca 11 de setembre de 2013

Firmat: Pares/mares, alumnes, personal d'administració i serveis, i professors/professores que formam part del Consell Escolar de l'IES Berenguer d'Anoia.

stats