Hazte Oír reclamarà al Parlament que deixi d'adoctrinar sexualment els nins

S'escalfa la visita aquest divendres del president de l'associació ultraconservadora a Mallorca


La plataforma ultraconservadora Hazte Oír registrarà aquest divendres una Proposició no de Llei (PNL) al Parlament, en què reclamarà al Govern “la protecció dels nins davant l'adoctrinament sexual al Parlament”. La iniciativa, presentada conjuntament amb l'organització Valores en Baleares, forma part dels actes programats amb motiu de la visita del president d'Hazte Oír, Ignacio Arsuaga, a Balears, que culminarà amb una xerrada el mateix divendres amb el nom: 'Saps què volen ensenyar al teu fill a l'escola?'.

La visita d'Arsuaga es preveu que aixequi polseguera una vegada Ben Amics, associació en defensa del drets LGTBI, ja ha convocat una concentració de protesta contra la seva visita. La portaveu parlamentària de Podem, Laura Camargo, ha convidat aquest dimecres la ciutadania a unir-s'hi, tot celebrant que Arsuaga ha renunciat a venir a Mallorca amb el polèmic autobús que ha passejat per bona part de la Península “per por de la multa de fins a 30.000 euros” que li podria caure gràcies a la llei per garantir els drets de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals i per erradicar la LGTBIfòbia. Justament, aquesta llei és l'objecte de protesta del col·lectiu trànsfob. Camargo va demanar permís al Parlament per hissar la bandera trans a la façana de la cambra en protesta per la visita d'Arsuaga. La cambra, però, finalment només permetrà als grups parlamentaris que pengin pancartes o el que vulguin als balcons que ocupen a l'edifici adjacent al Parlament.

D'altra banda, l'assemblea de MÉS per Palma va acordar ahir declarar Arsuaga ' non gratum' . “Ens hi oposam perquè va en contra de la identitat de les persones trans, especialment de nins i nines”, va assegurar el portaveu, Toni Noguera.

El president de Valores en Baleares, Juan José Tenorio, ja s'ha afanyat a alimentar la polèmica reclamant a la ciutadania que no es deixi acovardir per l'intent de boicot de “grups afins a Podem”, segons ha deixat escrit a les xarxes socials.

" data-width="500">

EDICIÓ PAPER 14/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF