Societat
Balears 25/09/2013

FAPA demana la mediació de la Defensora del Poble

Dos portaveus s'han desplaçat avui a Madrid per reunir-se amb l'adjunta de l'oficina per a temes d'educació

A. Z.
1 min

PalmaEls portaveus de COAPA i FAPA Mallorca, Jaume Ribas i Vicenç Rodrigo, respectivament, s'han reunit avui amb l'adjunta de la Defensora del Poble per a temes d'educació, Concepció Ferrer i Casal, a qui han demanat que s'impliqui en el conflicte educatiu de les Illes. De fet, Ferrer i Casal ha reconegut en la reunió la seva preocupació pel que està passant a Balears.

Ferrer i Casal ha posat èmfasi, especialment, en la situació en què es troben els alumnes pel conflicte generat arran del TIL.

La tècnica adjunta entén que la situació d'indefinició jurídica creada pel Govern i la manca de directrius clares són molt perjudicials per als alumnes. I sobretot ara, que el curs ja ha començat. Segons Ribas i Rodrigo, l'adjunta s'ha compromès a instar la Conselleria a fer les actuacions "necessàries" per resoldre la situació creada i donar una sortida a la vaga de manera negociada juntament amb els seus convocants.

Per altra part, Ferrer i Casals també ha acceptat estudiar amb cura totes les actuacions duites a terme per la Conselleria per si hi hagués indicis de possible inconstitucionalitat d'algunes actuacions del Govern.

stats