Balears 13/09/2013

La FAPA d'Eivissa també dóna suport a la vaga indefinida

Aquest divendres, a més, membres de les APIMA seran a la porta dels centres educatius repartint fulls informatius sobre la vaga

David Ventura
1 min
L'assemblea reuní anit uns 300 pares i mares que volien informar-se de la vaga indefinida.

Eivissa.Després d'una assemblea que va reunir ahir vespre tres-cents pares i mares amb els representants de la Coordinadora del Professorat Preocupat d'Eivissa, la Federació de l'Associació de Pares (FAPA) va decidir donar un suport clar i contundent als docents en la seva vaga indefinida. Així, l'assemblea ha acordat que dilluns els pares no portaran els seus fills a l'escola i, en el cas que no tinguin més remei que fer-ho, els portaran vestits amb roba de color verd per visibilitzar el seu suport als professors. A més a més, s'ha convocat una cassolada per dilluns mateix a les 12 del migdia davant la seu de la Conselleria d'Educació a Eivissa.

La presidenta de la FAPA d'Eivissa, Conchi Romero, va assegurar que els pares "exigeixen diàleg" i han demanat "la dimissió dels responsables de la Conselleria que han provocat una situació d'enfrontament social mai vista fins ara". Segons Romero, "els pares donem suport als professors perquè hi confiem i són la figura clau en l'educació dels nostres fills". Aquest divendres, a més, membres de les APIMA seran a la porta dels centres educatius repartint fulls informatius sobre la vaga.

stats