David Abril: "Hi haurà dimissions en el Govern"

MÉS ha anunciat que iniciaran un expedient d'expulsió per a Jaume Garau

"Hi haurà dimissions" avui mateix de càrrecs de MÉS en el Govern balear i possiblement de MÉS per Menorca, ha assegurat aquest divendres el coportaveu de MÉS per Mallorca David Abril,  encara que no ha revelat a qui afectaran. Amb tot, el partit ha anunciat que iniciaran un expedient d'expulsió per a Jaume Garau

"El partit està al·lucinat" amb el que està succeint i "assumirem de manera clara i contundent les responsabilitats", ha assegurat.

Per la seva part, Bel Busquets ha volgut demanar perdó per aquest "error polític" i ha assegurat que "gratarem fins al final". 

Els coportaveus de MÉS per Mallorca, David Abril i Bel Busquets, han ofert una roda de premsa amb relació als sis contractes formalitzats des de tres conselleries del Govern i la regidoria d'Urbanisme de Palma amb les empreses del cap de campanya del partit ecosobiranista en les passades eleccions autonòmiques, Jaume Garau.

"Els primers sorpresos som nosaltres", ha afirmat Abril, que ha anunciat que avui horabaixa MÉS per Mallorca reunirà la seva assemblea per analitzar aquesta crisi política.

En total, la suma dels contractes realitzats en l'actual legislatura ascendeix a 155.000 euros.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF