Publicitat
Publicitat

Ara Mateix

Castro proposa jutjar Matas per haver prevaricat en la campanya publicitària del Mundial de ciclisme del 2007

El jutge també demana que es jutgi Raimundo Alabern i Miguel Romero per la peça número 14 del cas Palma Arena

El jutge José Castro ha proposat aquest dilluns que l'expresident del Govern balear Jaume Matas sigui jutjat pels presumptes delictes de frau i prevaricació administrativa per la contractació de la campanya publicitària per al Mundial de ciclisme en pista que es va dur a terme en el velòdrom Palma Arena el 2007.

El titular del Jutjat d'Instrucció 3 de Palma ha dictat una interlocutòria en la qual tanca la investigació d'aquesta peça del cas Palma Arena, la número 14, i planteja que al costat de Matas siguin jutjats l'exdirector de l'Institut Balear de Turisme Raimundo Alabern i el propietari de l'agència de publicitat Nimbus, Miguel Romero.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB), el jutge Castro planteja que el procés continuï la tramitació per procediment abreujat perquè sigui resolt en judici.

Matas, sobre qui ja pesen dues condemnes fermes per corrupció per altres peces del macrocàs Palma Arena, està sent jutjat aquests dies pel cas Nóos, peça 25 de la causa matriu, en el qual s'enfronta a una petició de pena d'11 anys de presó.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF