Camargo estudia disputar a Jarabo la secretaria general de Podem

El secretari general de la formació morada i la portaveu han insistit en la necessitat de preservar la "unitat"

Laura Camargo, la portaveu parlamentària de Podem a les Balears, reflexiona sobre la possibilitat d'encapçalar una candidatura a les primàries que la formació dels cercles realitzarà a mitjan juny i que, segons ha explicat aquest dilluns, respon a la gran quantitat de peticions que ha rebut durant els darrers dies. 

Per saber-ne més: Podem avança les primàriesL'actual secretari general del partit, Alberto Jarabo, que optarà a la reelecció, ha afirmat que advoca per "crear una candidatura tan unitària com sigui possible" per tal d'evitar "les errades de Vistalegre, d'on va sortir un clam unànime d'unitat". Per aquest motiu, Jarabo ha proposat al secretari d'Organització que generi una candidatura "àmplia" i "capaç de cohesionar el partit". 

"Treball conjunt"

Camargo, tanmateix, ha manifestat el seu suport a la unitat de la qual ha parlat Jarabo i que, tenint en compte això, valorarà la possibilitat de disputar la secretaria general a l'actual número 1, si bé presumiblement seran més les persones que s'hi presentaran. "Cal que totes les sensibilitats se sentin plenament integrades", ha assegurat Camargo, i ha afegit que per aquest motiu "cal fer un treball conjunt per renovar la vida de Podem després d'aquesta primera etapa, que ha estat fructuosa però també complicada".

Convé recordar que dissabte va aprovar-se la convocatòria de primàries a mitjan mes de juny per part del Consell Ciutadà Autonòmic (CCA), si bé aquest dilluns en farà la convocatòria formal el Consell de Coordinació. Segons Jarabo, va optar-se per dur a terme les primàries abans de les vacances d'estiu i intentant establir una coordinació amb la resta de territoris per "estalviar doblers". 

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF