Balears 13/09/2013

CEIP Ses Comes

1 min

Els mestres del CEIP Ses Comes anam a la vaga

Ens dol haver de recórrer a una mesura tan dràstica com fer una vaga indefinida, però no podem consentir, ni com a treballadors ni com a ciutadans, que l'educació deixi de ser un servei públic de qualitat. Hem intentat evitar-ho de totes maneres, però la Conselleria d'Educació no ha volgut ni negociar, ni tan sols discutir. De motius, en tenim de sobre.

- Perquè amb l'excusa de la crisi pretenen acabar amb l'educació com a servei públic de qualitat i no ho podem permetre.

- Perquè el Govern balear està molt per sobre de la mitjana estatal en reducció de pressupost per a educació, fet que ha suposat a la nostra escola la pèrdua d'un mestre i d'una auxiliar tècnica. A més, són insuficients els dies per treballar amb l'equip d'orientació, tenim menys possibilitats de fer desdoblaments o grups flexibles i han eliminat el programa de suport PROA.

- Perquè el decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL) no s'ha fet per consens, ni planificat, ni dotat amb recursos i professorat preparat.

Els docents consideram importantíssim que els alumnes aprenguin anglès però sabem que, així, no només no n'aprendran sinó que a més augmentarà el fracàs escolar.

- I perquè ens han trepitjat de manera insistent i repetida, com a la majoria de treballadors, els nostres drets laboralsi la nostra dignitat.

stats