Balears 24/09/2013

Batles del PP demanen a Camps un esforç pel diàleg

Els primers batles en reunir-se amb la consellera d'Educació ho han fet aquest matí, entrant a la seu del partit a Palma per la porta del darrere

Q. Torres
1 min

PalmaEls batles del PP han demanat aquest matí a la consellera d'Educació Joana Maria Camps i al secretari autonòmic Guillem Estarellas que facin un esforç de diàleg amb els representants dels docents per intentar desencallar el conflicte educatiu i que es desconvoqui la vaga. La consellera s'ha compromés amb ells a fer-ho en la reunió que ha tingut lloc aquest matí a la seu del PP per intentar reconduir el posicionament de diversos batles, que s'han desmarcat en públic del discurs oficial sobre el decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL).

Els batles han estat cridats a la seu del PP en tres torns. A la reunió d'aquest matí han participat els representants de Llucmajor, Sóller, Marratxí, Pollença i, entre altres, la major part de responsables muncipals d'Eivissa, l'illa on més veus crítiques s'han sentit. Els participants a la reunió han accedit a la seu del PP per la porta del darrere perquè la reunió s'havia convocat a la mateixa hora que es feia la manifestació contra el TIL devora el Parlament, al mateix carrer on es troba la seu dels populars. A la reunió no ha assistit el president del Govern, José Ramón Bauzá.

stats