URBANISME
Part Forana 29/05/2013

Artà no debatrà els expedients urbanístics en el ple

M. P.
1 min

PalmaEls expedients sobre disciplina urbanística han tornat a posar de manifest les discrepàncies entre l'equip de govern (Unió d'Independents d'Artà i Convergència per les Illes) i el regidor d'IniciativaVerds. Els vots contraris d'UIA, CxI i el PSOE, amb l'abstenció del Partit Popular, tombaren ahir vespre la moció presentada pel regidor d'IniciativaVerds d'Artà, Guillem Caldentey, que instava el batle a delegar la resolució dels expedients de disciplina urbanística en el ple de la corporació.

Segons Caldentey, "des de la batlia al·leguen que se'n volen delegar les competències a l'Agència per la protecció urbanística -dependent del Consell de Mallorca-, però nosaltres hem exposat que els expedients ja en tramitació no es poden incorporar en els convenis, sinó que s'han de resoldre a l'Ajuntament, segons ens han informat tècnics jurídics de la institució insular".

L'edil d'IniciativaVerds va ser expulsat de l'equip de govern el mes de gener passat. La primera vara, Jaume Alzamora, el va destituir per "deslleialtat" després que posàs de manifest la seva disconformitat amb la política urbanística del batle.

En aquests moments, UIA i CxI governen en minoria, tot i que s'està negociant un acord amb el PSOE perquè entri en el govern de centreesquerra.

stats