Reaccions
Balears 21/09/2013

Volen dur Bauzá a la Haia i que Mateu Isern faci de mediador

L'Assemblea de Mestres i Professors en Català estudia les possibilitats de denunciar el president i tot el Govern de les Illes Balears al Tribunal Europeu de Drets Humans

ARA Balears
1 min

PalmaBauzá, a la Haia

L'Assemblea de Mestres i Professors en Català-Illes Balears estudia les possibilitats de denunciar el president, José Ramón Bauzá, i tot el Govern de les Illes Balears al Tribunal Europeu de Drets Humans de la Haia amb el suport dels serveis jurídics de Drets Humans de Mallorca, segons comunica aquesta entitat. Drets Humans de Mallorca ha posat a disposició de l'Assemblea i del sindicat STEI-i el despatx de l'advocat Pablo Alonso de Caso per tal d'ajudar-los. Malgrat que d'entrada havíem publicat que la impulsora era l'Assemblea de Docents, a causa d'un malentès, l'entitat que duu l'acció a terme és l'Assemblea de Mestres i Professors en Català-Illes Balears.

300 peticions a Isern

Un grup de pares i mares d'alumnes de centres de Palma lliurà ahir devers 300 instàncies al registre de l'Ajuntament de Palma en les quals demanen al batle Mateu Isern la seva implicació en el conflicte educatiu. "Volem que el batle hi intercedeixi per trobar una solució beneficiosa per a la comunitat educativa", explicà ahir una de les representants del col·lectiu, que la setmana que ve continuarà entregant més signatures a Cort.

Pedagogs, amb els docents

El Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació de la UIB acordà ahir donar suport públic al professorat de les Illes. Així mateix, es manifesta en contra "de la implantació precipitada del decret del Tractament Integrat de Llengües". Finalment, s'ofereix a l'administració per treballar conjuntament en el disseny d'un model psicopedagògic, sense abandonar les evidències científiques revelades fins ara.

stats