Entrevista

“Si hi ha amor, els moments crus no són motiu per deixar d’estar junts”

Jordi Martínez, actor

2 min
La Maria i el Jordi Martínez

L'actor Jordi Martínez explica que va conèixer la Maria perquè ella ho acabava de deixar amb el nòvio i volia canviar una mica d’aires. La noia va decidir sortir del seu entorn de Santa Coloma de Gramenet i aleshores el va trobar a ell. “La primera vegada que vaig veure-la no vam parlar. Per amics en comú vam anar a parar a Tiana, a l’aniversari del magnífic pallasso Juanito Armengol, amb qui érem molt amics”. “La vaig trobar molt bonica, però no tinc consciència que ella tingués cap interès amb mi”, diu.

Després d’aquella festa es van trobar diverses vegades pel barri de Gràcia, on Martínez feia molta vida. “Una vegada amb una amiga seva i un amic meu vam anar junts de festa i podríem dir que allà va començar la nostra relació”, explica l’actor, que afegeix: “En aquell moment no sabíem que ho seria, pensàvem que seria una aventura agradable d’un estiu bonic, i al final es va transformar en una història d’amor molt bonica i en una família”. Martínez assegura que, si fa trenta anys que estan junts, és perquè tots dos “s’alimenten l’ànima”. 

Bé, i per molts altres motius. “La Maria sempre tira endavant passi el que passi. És una lluitadora”, afirma l’actor. Fa un temps, ell va tenir un accident de moto molt greu i va estar tot un any de baixa, amb tots dos braços trencats. “No podia fer res, depenia per tot de la Maria i, hòstia, em va demostrar el seu amor d’una forma brutal”, assegura.  

Ara que els fills ja són més independents, els agrada escapar-se a la casa de Sa Tuna amb les dues gosses, estar a prop del mar i passejar. “També ens agrada menjar bé”, diu. Però, sobretot, els agrada la simplicitat: “No necessitem grans coses per estar bé, n’hi ha prou amb saber que estem a prop l’un de l’altre. T’agradaria que els fills no es fessin mai grans, però també fa il·lusió veure que emprenen el seu camí”, reflexiona.

L’amor, diu Martínez, és una muntanya russa, amb moments alts i moments baixos. “Si hi ha amor de veritat i una base de confiança i col·leguisme, els moments més crus no són motiu per deixar d’estar junts”, opina. I afegeix: “Les històries d’amor sempre comencen de la mateixa manera, amb passió, i amb el temps et porten a altres llocs on s’afegeixen altres elements que fan que la relació sigui més forta”. 

Per a l’actor, l’amor et porta a créixer de maneres que no tenies previstes. “L’amor és el motor que et belluga a fer totes aquelles coses que si estiguessis sol no faries”, conclou. 

stats