Successos
Societat Successos 18/08/2023

Traslladen una dona a l'Hospital de Llevant després d'ofegar-se a la platja de s'Illot

Una altra dona ha sofert un incident a Portocristo i l'han haguda de dur a l'Hospital de Manacor

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061

PalmaUna dona de 77 anys ha estat traslladada a l'Hospital de Llevant després d'ofegar-se a la platja de s'Illot. Segons ha informat el SAMU 061, els fets han tingut lloc aquest divendres a les 14 h. En treure la dona de l'aigua, s'han iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsiques, que han permès que pugui recuperar la consciència i expulsar l'aigua que s'havia enviat.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues unitats de suport vital bàsic i una d'avançat, que han assistit la dona. Davant l'empitjorament clínic de la pacient a causa de la insuficiència respiratòria, per la qual ha requerit intubació orotraqueal (IOT), ha estat traslladada a l'Hospital de Llevant amb pronòstic preservat.

Segon incident a Manacor el mateix dia

Aquest divendres migdia també ha tingut lloc un altre incident a la mar, en aquest cas a Portocristo. Una dona, igualment de 77 anys, ha sofert un quadre de dificultat respiratòria associat a dolor toràcic de manera sobtada. Ha pogut sortir de l'aigua pels seus propis mitjans i un familiar l'ha acompanyada al lloc de socors.

El socorrista n'ha informat el SAMU, ja que la dona presentava insuficiència respiratòria, amb malestar general i dolor toràcic. Un infermer del 061 que era allà per casualitat ha atès la dona, fins que han arribat un metge de Portocristo, una UVI mòbil i una ambulància de suport vital avançat. La dona ha estat traslladada a l'Hospital de Manacor.

stats