Successos
Societat Successos 03/01/2024

Mor l'home que va rebre diverses coces al cap a Maó la matinada de Nadal

La víctima estava ingressada a l'hospital Mateu Orfila, on va ser traslladada després de l'agressió

ARA Balears
1 min
L'hospital Mateu Orfila

PalmaL'home de 49 anys que va quedar en coma després de rebre diverses coces al cap durant una baralla a Maó, la matinada de Nadal, ha mort. Segons ha recollit Europa Press, la víctima estava ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Mateu Orfila, on va ser traslladada en situació crítica després d'una disputa amb un altre individu, que es troba a la presó de manera provisional. La brega, que va tenir lloc a l'interior de l'estació d'autobusos de la localitat, va començar al voltant de les 00 h per la reclamació d'una petita quantitat de doblers.

La víctima i l'agressor varen acabar desplaçant-se a un carrer on, segons alguns testimonis, un dels homes va agredir el seu acompanyant i, aprofitant que estava a terra, li va pegar diverses coces al cap, per la qual cosa quedà inconscient. La víctima va ser assistida per un vianant i els serveis d'emergència que varen acudir al lloc dels fets la varen traslladar a l'hospital.

Els agents de la Policia Nacional que es varen fer càrrec de la investigació varen poder localitzar l'autor dels fets en un domicili de Maó, i després d'intentar durant hores que col·laboràs i s'entregàs pacíficament, es va establir un dispositiu de vigilància per evitar que s'escapàs. Així mateix, es va sol·licitar una autorització judicial per accedir a l'habitatge i detenir l'home.

El dispositiu es va dur a terme l'horabaixa de dia 26, i l'entrada al domicili es va fer sense cap incidència. El presumpte agressor va ser detingut quan intentava fugir per la part de darrere de la finca.

stats