Successos
Societat Successos 17/07/2023

Detenen el conductor que va atropellar mortament una dona davant el Palau de Congressos

Se li imputa un delicte d'homicidi imprudent i abandonament del lloc de l'accident

ARA Balears
1 min
El cotxe amb el qual es va produir l'atropellament.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut aquest dilluns el conductor, de 28 anys, que va atropellar mortament una dona alemanya de 36 anys davant el Palau de Congressos de Palma. L'arrest s'ha produït després que els agents aconseguissin localitzar el cotxe, que havia estat abandonat en un vial de servei pròxim al lloc dels fets.

Després de les indagacions i gràcies a les declaracions dels testimonis i als enregistraments de les càmeres, s'ha pogut identificar i detenir el conductor i un acompanyant, segons ha explicat l'Institut Armat en un comunicat. Se li imputa un delicte d'homicidi imprudent i abandonament del lloc de l'accident. A més, a l'acompanyant se l'acusa d'un delicte d'encobriment.

Cal recordar que l'autor dels fets, que es va botar un semàfor en vermell, va fugir després de l'accident i no va prestar auxili a la víctima. L'incident va tenir lloc aquest diumenge a les 2.50 h de la matinada. Segons va informar el SAMU 061, en arribar-hi l'ambulància, la dona estava en parada cardiorespiratòria amb lesions greus. Els sanitaris varen intentar reanimar-la, sense èxit.

stats