Successos
Societat Successos 29/01/2024

Una conductora quintuplica la taxa d'alcoholèmia quan acompanyava el seu fill de sis anys a l'escola

Els fets varen tenir lloc dijous, quan la investigada va ser sotmesa a un control arran d'un accident de trànsit al carrer d'Aragó

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Local.

PalmaLa Policia Local de Palma investiga una conductora de 38 anys que va donar una taxa d'alcohol cinc vegades superior a la permesa quan va ser sotmesa a un control per agents que estaven intervenint en una col·lisió al carrer d'Aragó. En aquell moment, varen notar que la dona desprenia una olor d'alcohol molt forta.

Segons ha recollit Efe, els fets varen succeir dijous passat, al voltant de les 9.30 h, quan va tenir lloc un accident sense ferits al carrer d'Aragó de Palma, a l'altura de l'avinguda d'Alexandre Rosselló.

En aquest sentit, quan els agents varen iniciar els tràmits de l'informe i varen començar a parlar amb els implicats, varen observar que la conductora d'un dels vehicles desprenia olor a alcohol, per la qual cosa varen decidir fer-li una prova d'alcoholèmia. El resultat obtingut va ser d'1,44 mg/l, quantitat que quintuplica la taxa permesa. Així i tot, els agents varen apuntar que l'actitud o el comportament de la investigada no feien pensar que la taxa pogués ser tan elevada.

D'aquesta manera, la conductora va ser informada del delicte que havia comès i que es posaria en coneixement de l'Autoritat Judicial. A més, en el moment de l'accident, la dona estava acompanyant a l'escola el seu fill de sis anys. Finalment, li varen permetre acompanyar-l'hi a peu i s'ha informat dels fets els Serveis Socials Municipals. El vehicle va ser retirat de la via pública i traslladat al dipòsit municipal.

stats