Successos
Societat Successos 04/09/2023

Recuperen un cos a Cala Falcó i no es descarta que pugui ser d'un dels tripulants del veler desaparegut

El cos es troba en molt mal estat i no és identificable, per la qual cosa el forense haurà d'extreure'n mostres i comparar-les amb altres per poder identificar-lo

ARA Balears
1 min
Un helicòpter de la Guàrdia Civil durant un operatiu de recerca

PalmaLa Guàrdia Civil ha recuperat aquest dilluns a Cala Falcó (Manacor) el cadàver que ha aparegut surant en aigües de l'est de Mallorca, entre s'Illot i Cala Millor. Segons ha recollit Europa Press, a l'espera de les proves d'ADN, no es descarta que pugui ser d'un dels dos tripulants del veler desaparegut fa més d'una setmana. El cos trobat es troba en molt mal estat i no és identificable. Per aquest motiu, el forense haurà d'extreure'n mostres i comparar-les amb altres que se sol·licitin a la família per poder identificar-lo.

En l'operatiu hi han fet feina un helicòpter i efectius del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques. L'avís de l'aparició del cos es va rebre diumenge horabaixa i en un primer moment hi va col·laborar una embarcació de Salvament Marítim, que va haver de retirar-se a causa de les males condicions meteorològiques.

Es reprèn la recerca del veler

Paral·lelament, aquest dilluns s'ha reprès la recerca del veler, i s'ha mobilitzat des del Centre de Control de Salvament Marítim de Palma la Salvamar Mimosa. També ha participat en el dispositiu un avió de Salvament Marítim.

La zona de recerca d'aquest dilluns s'ha centrat en la costa de Llevant, des de Capdepera fins al cap de ses Salines. Així mateix, es continuen emetent avisos als navegants per extremar la vigilància.

stats