Succés
Societat Successos 22/08/2022

Detenen un home per masturbar-se davant d'uns menors a Muro

La Guàrdia Civil va evitar que un turista danès que havia intentat envestir un policia local d'Alcúdia tornàs al seu país dissabte

ARA Balears
2 min
Dispositiu de la Guàrdia Civil de Pollença per cercar un home acusat d'agredir un policia local.

PalmaLa Guàrdia Civil i la Policia Local de Muro varen detenir dissabte un home de 41 anys per masturbar-se davant d'uns menors a una plaça de la localitat. L'individu està acusat d'un possible delicte d'exhibicionisme obscè.

Dissabte vespre, els agents varen rebre una cridada en la qual s'advertia de la presència d'un home assegut a un banc d'una plaça de la localitat que s'estava masturbant en presència de diversos menors. En arribar-hi els agents, nombrosos testimonis dels fets varen corroborar aquesta versió i, a continuació, varen detenir l'exhibicionista, que va ser traslladat a les dependències de la Guàrdia Civil de Santa Margalida i posat a disposició judicial.

Un turista danès intentà atropellar un policia local i fugir al seu país

El mateix dia, els agents de la Guàrdia Civil també varen detenir un turista de Dinamarca a l'aeroport de Palma quan tractava de tornar al seu país després d'haver intentat envestir un agent de la Policia Local d'Alcúdia. L'home de 33 anys ha estat acusat d'un suposat delicte d'atemptat contra l'autoritat.

Els fets varen començar divendres amb la cridada d'una persona que estava presenciant una forta brega de parella als carrers de la localitat. Quan un agent es va desplaçar fins al lloc indicat i es disposava a identificar l'individu, el turista va pujar a una motocicleta amb la qual va accelerar i intentà atropellar el policia, que estava damunt d'un vehicle elèctric, des del qual hagué de botar. A continuació, l'acusat va pretendre agredir l'agent en terra i va fugir del lloc amb la motocicleta a gran velocitat.

El cos local va informar d'aquest episodi la Guàrdia Civil i els efectius de Pollença, que identificaren l'home, que s'allotjava en un hotel d'Alcúdia. La Benemèrita hi va acudir i va comprovar que l'habitació que ocupava era buida i que l'havia abandonada sense tornar-ne les claus. L'endemà, l'home va ser localitzat a l'aeroport de Palma quan tractava d'embarcar en un avió de tornada cap a Dinamarca.

stats