Succés
Societat Successos 26/08/2022

Denuncien un intent de violació a les festes de Sant Climent

L'amiga de la víctima ha demanat ajuda per cercar l'agressor

ARA Balears
1 min
Un vehicle de la Policia Local de Maó.

PalmaUna al·lota ha exposat, a través de les xarxes socials, un possible intent de violació a una de les seves amigues durant la celebració de les festes de Sant Climent el cap de setmana passat a la localitat de Maó, segons ha informat Europa Press.

La jove demana la col·laboració ciutadana per trobar el presumpte agressor, que tindria rapinyades i cops, a més d'una marca a la cara al costat esquerre, a prop del llavi, perquè la víctima l'hauria mossegat per poder escapar. Els fets varen ocórrer diumenge de matinada, entre les 04.50 h i les 05.15 h, quan tornaven de les festes patronals de Sant Climent cap a Maó.

D'acord amb el relat de l'al·lota, el suposat assaltant anava acompanyat de dos joves més i aquella nit hauria coincidit anteriorment amb la víctima a la zona del bar Sa Taverna. En la descripció de la jove es detalla que l'agressor era alt, atlètic, amb els ulls marrons, amb els cabells rossos-castanys, rapats pels costats i afaitat. A més a més, tenia una mandíbula pronunciada i en el moments dels fets vestia una camiseta de color clar amb el coll redó, calçons curts per damunt dels genolls i sabates esportives. Així mateix, l'amiga de la víctima ha puntualitzat que semblava estranger, encara que parlava castellà perfectament.

stats