Societat 13/02/2018

Riu Hotels: "Els nostres executius són absolutament innocents dels càrrecs que se'ls imputen"

La cadena hotelera diu que confia que el sistema judicial dels Estats Units conclogui que les acusacions sobre els empresaris Luis Riu i Alejandro Sánchez de l'Arc són totalment infundades

Ara Balears
1 min
Imatge del diari El Nuevo Herald

PalmaEn un breu comunicat emès per la cadena hotelera Riu Hotels respecte de la detenció de l'empresari Luis Riu, s'explica que tant ell com el vicepresident regional de l'empresa, Alejandro Sánchez de l'Arc, són "absolutament innocents" dels càrrecs que se'ls imputen.

A la nota diuen que "confien que el sistema judicial determinarà la seva innocència".

A més, s'hi explica que Luis Riu Güell ja ha reprès la seva activitat normal, després d'haver pagat la fiança fixada pel jutge, de 21.000 euros. El procediment complet va durar unes hores i el jutge no els va denegar el permís per viatjar. Així, segons informen, tant Luis Riu com Sánchez de l'Arc podran continuar visitant les diferents destinacions internacionals dels hotels Riu amb total llibertat.

Luis Riu va viatjar des d'Espanya aquest dilluns per presentar-se voluntàriament davant del Jutjat de Miami, on se li varen presentar els càrrecs, tal com s'havia pactat i coordinat amb les autoritats locals.

stats