Societat 07/10/2020

Rescaten 17 ocupants d'un ferri accidentat entre Eivissa i Formentera

Tots els passatgers estan en bon estat

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un vaixell de la companyia Baleària. / ARA BALEARS

PalmaSalvament Marítim ha rescatat aquest dimarts vespre 17 ocupants, 12 passatgers i 5 tripulants del ferri Eco Lux de la naviliera Baleària, que cobria la ruta entre Eivissa i Formentera, després que el vaixell xocàs contra les roques de l'illot Castaví i quedàs encallat amb una fuita d'aigua.

Segons ha informat el SAMU 061, els fets tingut lloc al voltant de les 21.30 h i l'embarcació de Salvament Marítim, Salvamar Markab, ha estat l'encarregada de dur a terme l'evacuació dels passatgers, que han arribat al port de la Savina de Formentera a les 23.40 h.

El servei d'emergències ha assenyalat que finalment ha estat una embarcació pneumàtica semirígida tripulada per personal de Baleària la que ha traslladat els passatgers, ja que el vaixell de Salvament Marítim no ha pogut accedir fins al ferri.

Al port de la Savina els esperava un dispositiu d'emergències i una ambulància de Suport Vital Avançat del SAMU 061, que ha atès tots els passatgers sense necessitat de fer cap trasllat a l'hospital. No obstant això, una persona ha sofert hipotèrmia lleu i ansietat, ja que ha arribat a llançar-se a la mar després de l'accident, segons ha informat el servei d'emergències.

stats