Societat 06/03/2022

La Policia arresta tres persones més en la investigació per corrupció de menors a Palma

Ja són 20 els detinguts en aquest cas

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

La Policia Nacional ha detingut una menor d'edat i dos homes, de 71 i 26 anys, acusats d'un presumpte delicte de corrupció de menors i provocació sexual. Aquesta operació forma part d'una investigació que es va dur a terme l'any passat en la qual es van detenir 17 persones, segons ha informat el cos policial en una nota de premsa. Així, ja sumen 20 detinguts en aquest cas.

En concret, durant la primera fase es van detenir tres dones, totes menors d'edat, per ser presumptes autores d'un delicte de corrupció de menors, ja que haurien captat altres menors per exercir la prostitució. Durant la segona fase, es van detenir 14 homes que contactaven amb les menors amb l'objectiu de mantenir-hi relacions sexuals a canvi de doblers.

Durant aquests operatius es van intervenir diferents telèfons i ordinadors, els quals han estat peces clau per identificar aquests nous detinguts.

Així, mentre que a la menor se li imputa un delicte de corrupció de menors, l'home de 71 anys ha estat detingut per presumptament mantenir relacions sexuals amb dues menors a canvi de doblers o allotjament i enviar-los imatges pornogràfiques. El tercer detingut, el jove de 26 anys, hauria contactat amb una menor per dur a terme aquest tipus de pràctiques.

La Policia Nacional ha informat que la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

stats