Reis d'Orient
Societat 03/01/2024

Els patges reials arriben a Palma per recollir les cartes dels més petits

Més de mig centenar d'infants han acudit a la cita

ARA Balears
1 min
Els patges reials han rebut centenars de cartes dos dies abans de l'arribada dels Reis d'Orient

PalmaEls patges reials han arribat aquest dimecres matí a Palma amb un objectiu clar: recollir les cartes dels més petits i fer-les arribar als Reis d'Orient. La plaça de Cort ha estat l'escenari elegit per fer l'entrega d'aquestes cartes i més de mig miler d'infants s'han acostat a l'Ajuntament de Ciutat per parlar amb els patges reials i fer-los saber quins són els seus desitjos per a aquest 2024.

El batle de Palma, Jaime Martínez, i la tinent de batle de Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana, Joventut, Interculturalitat i Igualtat, Lourdes Roca, han rebut els patges i han celebrat que un any més acostin la festa i la il·lusió dels Reis d'Orient als més petits i als seus familiars.

A més, han recordat que els Reis d'Orient arribaran l'horabaixa d'aquest divendres al moll Vell i que ni l'aigua ni el mal temps impediran que es dugui a terme la cavalcada i que els més petits puguin gaudir de l'espectacle que han preparat enguany per rebre els Reis d'Orient. "Si plou haurem de dur paraigua perquè la cavalcada continuarà, i els Reis Mags arribaran fins a Cort per saludar els nins", ha subratllat Roca.

stats