Luxe

Una màquina rejovenidora, l'objecte de desig de Pablo Motos durant les vacances en una clínica de luxe a Alacant

El presentador d''El hormiguero' ha triat una exclusiva clínica de salut per passar la Setmana Santa

2 min
El presentador Pablo Motos

BarcelonaPablo Motos, presentador d'El hormiguero, fa temps que ha demostrat l'interès per cuidar-se i mantenir-se tan jove com sigui possible. Bona prova d'això són els vídeos que penja a Instagram on mostra la seva rutina d'exercici físic. Durant les vacances de Setmana Santa, en què el seu programa d'Antena 3 també descansa, el comunicador ha optat per passar uns dies en una clínica de salut de la localitat valenciana de l'Albir, segons ha compartit a Instagram. La Sha Wellness Clinic és coneguda per ser una destinació freqüent de tota mena de famosos, perquè una estada allà no és a l'abast de totes les butxaques: passar-hi un dia pot arribar a costar 7.500 euros.

Un dels objectius de Pablo Motos durant la visita a la clínica és provar una màquina de regeneració cel·lular. El presentador d'El hormiguero ha compartit un vídeo a Instagram en què parla de les bondats de l'aparell i mostra la seva il·lusió per sotmetre's al tractament. "Sembla ciència-ficció. Ja us ho explicaré. És una sensació superplaent", diu al text que acompanya el vídeo.

En la publicació de Pablo Motos també apareix la doctora Anna Baeza Román, que explica com funciona la màquina. Assegura que l'aparell serveix per lluitar contra l'estrès crònic i l'envelliment perquè "neutralitza els radicals lliures". Pablo Motos, encantat amb el tractament, diu que feia temps que buscava aquesta màquina.

Una visitant freqüent de la clínica és Tamara Falcó, col·laboradora d'El hormiguero. La filla d'Isabel Preysler també hi ha anat moltes vegades, l'última acompanyada pel seu marit, Iñigo Onieva. De fet, tota la família de Falcó n'és clienta habitual, des de la seva germana Ana Boyer i el seu marit, el tenista Fernando Verdasco, fins a la seva mare.

També han passat per les instal·lacions Javier Ambrossi i Javier Calvo, que van explicar que la inspiració per escriure La Mesías els va arribar després de sotmetre's a una sessió d'estimulació cerebral a la clínica.

La llista de famosos que han provat els tractaments d'aquest centre és quasi interminable. N'hi ha d'internacionals, com Barbra Streisand, Noami Campbell i John Galliano, que va triar la clínica per començar una vida saludable que l'allunyés de les drogues i l'alcohol –que havien posat fi a la seva carrera al capdavant de Dior–, però també de més pròxims, com el matrimoni format per Javier Bardem i Penélope Cruz o els models Andrés Velencoso i Jon Kortajarena.

stats