Societat16/03/2020

Hummus de pèsols

La recepta completa per sortir de l'hummus tradicional

T. Gilbert / M. Moliné / A. Marín

BARCELONALa Cuina d'en Garriga, amb restaurants als carrers Consell de Cent i Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat cuinats amb les receptes més saboroses.

Per a 6 persones (una ració de 150 grams)

1 kg de pèsols extrafins

80 g de tahina

Cargando
No hay anuncios

1 gra d’all picat

Menta

Suc de llima amb pell

130 ml d’oli d’oliva verge extra

Cargando
No hay anuncios

Sal

Pebre negre

Guarniment

Brots de pèsols

Cargando
No hay anuncios

Avellanes torrades de Reus

Oli d’oliva verge extra

Branquetes d’api (o altres verdures que vulgueu)

Torrades

Cargando
No hay anuncios

Preparació

Aboqueu en un bol els pèsols juntament amb la tahina, el gra d’all, el suc de llima, una mica de pell de la llima ratllada, les fulles de menta, el raig d’oli d’oliva, un pensament de sal i pebre negre acabat de moldre.

Tot seguit tritureu-ho amb l’ajut d’una batedora elèctrica fins que n’obtingueu una textura compacta.

Per acabar, emplateu i guarniu l’hummus amb brots de pèsols, avellanes torrades de Reus, un raig d’oli d’oliva verge extra i unes torrades.

Cargando
No hay anuncios

Bon profit!