Gelat de sobrassada amb sopa de meló:

Ingredients i recepta

Gelat de sobrassada: Encalentim la llet i la nata amb el sucre i la mel. Fora del foc li afegim la sobrassada. Ho deixam en infusió un mínim de vuit hores. Passat aquest temps ho trituram i ho colam. Podem estabilitzar-ho amb una micona de gelatina. Ho passam a la geladora. Sopa de meló: Pelam el meló però llevant-li només la capeta més externa. El netejam de pinyols. Tallam el meló de manera que en separem el centímetre més extern. La part interior, més sucosa, la liquarem. Amb la part exterior en farem una gelea amb una proporció de 300 g de sucre per 500 g de meló. Per fer la sopa de meló, barrejarem gelea i suc de meló amb llet i nata a fi d’aconseguir la textura i la dolçor desitjada. Muntatge: Posam una cullerada de crostons i damunt una bola de gelat de sobrassada. Hi afegim ametlles arrebossades amb un toc de confitura de tomàtiga i la sopa de meló. Bon profit!

Gelat de sobrassada:

500 mil·lilitres de llet

Cargando
No hay anuncios

250 mil·lilitres de nata

250 grams de sobrassada vella

Cargando
No hay anuncios

140 g de sucre i 60 g de mel

Sopa de meló:

Cargando
No hay anuncios

Un meló

Sucre roig

Cargando
No hay anuncios

Llet i nata

Suc de llimona

Cargando
No hay anuncios

A més:

Ametlles arrebossades

Crostons de xeixa agredolços

Confitura de tomàtiga