FRIT DE PORCELLA NEGRA

Tallam a bocins ben menuts la freixura, eliminant els coàguls de sang i el canó. Ho salpebram i ho fregim dins oli d’oliva molt calent tot just uns minutets. Reservam la fritura dins un colador perquè perdi l’excés de greix. Deixam només una miqueta d’oli dins la paella i començam el sofregit amb els alls esclafats, la ceba, el pebre coent i dues fulles de llorer; ho deixam confitar a foc molt suau una mitja horeta. Arribat a aquest punt, és el moment de posar-hi la pastanaga tallada primeta i els brotets de colflori, ho deixam suar uns minuts i hi afegim els bolets; passats uns instants arriba l’hora d’afegir-hi el grell tallat, el fonoll capolat i la freixura que teníem reservada. Hi afegim les patates que haurem fregit dins l’oli que havíem reservat, ho barrejam tot bé i cap a taula. Bon profit!

Ingredients

Una freixura de porcella

Sis cebes

Cargando
No hay anuncios

Una colflori

Quatre pastanagues

Sis carxofes

Cargando
No hay anuncios

Una cabeça d’alls

Un manat de grells

Bolets variats

Cargando
No hay anuncios

Sis patates

Fonoll

Llorer

Cargando
No hay anuncios

Un pebre coent

Sal, pebre bo

Oli d’oliva