Societat 14/02/2018

'Estimar no és controlar', una campanya del Consell de Mallorca

Amb motiu de la celebració de Sant Valentí, el Consell de Mallorca reivindica les relacions de parella sense violència masclista

Ara Balears
1 min
Cartell de la campanya Estimar no és controlar

PalmaLa Direcció Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca aprofita el dia de Sant Valentí per llançar una campanya per fomentar unes relacions afectives, basades en el respecte, la independència i la igualtat.

Amb l'objectiu de difondre la campanya, s'ha creat material de difusió com cartells, adhesius i cors amb missatges per sensibilitzar la ciutadania sobre la prevenció de la violència masclista. La campanya pretén arribar a tota la població, però "sobretot a la més jove amb l’objectiu que iniciïn la seva vida amorosa de manera sana, respectuosament i igualitària”, anuncien des de la plana web del Consell.

Audiovisuals

A través de les xarxes socials, avui, dimecres 14 de febrer, s'ha difós un GIF, en el qual es veu una rosa amb l'ombra d'una planta carnívora, una il·lustració plena de simbologia que, a més, va acompanyada del següent text:

"Les flors, regals, bons regals i cors vermells... amaguen a vegades intencions no tan nobles, fruit de les relacions tòxiques en les quals la possessió i el control de l'altre es converteixen en protagonistes de les falses relacions".

Actes relacionats

Per tal de donar més difusió a la campanya s’han programat un seguit d’activitats, entre les quals trobam la conferència que impartirà l’exdelegat del govern central per la lluita contra la violència masclista Miguel Lorente. La conferència es titula 'Me remito al mito: normalidad y violencia de género' i tindrà lloc dia 22 de febrer a l’espai de Sa Nostra a les 19.30 h.

stats