Crisis de l'habitatge
Societat 18/04/2024

Estafa a Manacor: cobra a una parella quatre anys de lloguer per avançat per un pis que ja tenia llogaters

El presumpte autor dels fets ha estat arrestat per la Policia Nacional per un possible delicte d'estafa

ARA Balears
1 min
Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha arrestat a Manacor un home que va cobrar a una parella quatre anys de lloguer per avançat per un pis que ja tenia llogaters. El presumpte estafador va acordar amb les seves víctimes el pagament de 14.000 euros (275 euros mensuals per quatre anys) per llogar-los un habitatge propietat de la seva mare.

El cos policial ha indicat que, una vegada efectuat el pagament, el detingut va començar a posar excuses i van acordar que el lloguer s'endarreriria fins al febrer. L'habitatge, però, mai no va quedar a la seva disposició, ni ell els va tornar els doblers. Per la seva banda, la parella va comprovar que a l'habitatge hi residia una altra família que tenia contracte fins al setembre del 2024 i pagava 300 euros mensuals.

Reincident

Aquest individu ja havia estat denunciat dues vegades més per apropiar-se de fiances de lloguer d'immobles que després no llogava. En concret, el juny del 2020 es va quedar amb 700 euros per un habitatge a Palma i el març del 2023, amb 1.400 euros més per un altre habitatge a Manacor, motiu pel qual ja va ser detingut. Divendres passat va tornar a ser arrestat per la Policia Nacional per un delicte d'estafa.

stats