Succés
Societat 27/04/2024

Detenen cinc joves per robar un patinet elèctric i agredir i intentar apunyalar un home

La víctima de l'agressió va ser un amic del propietari del patinet que va intentar recuperar-lo

ARA Balears
1 min
Un cotxe de patrulla de la Policia Nacional 
a Barcelona.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut cinc joves d'origen algerià i d'entre 18 i 19 anys per presumptament robar un patinet elèctric i intentar apunyalar un home a Palma. Segons ha informat el cos policial a través d'una nota de premsa, els fets van tenir lloc dimecres passat quan una persona va anar al gimnàs amb un patinet elèctric i en sortir-ne es va adonar que li ho havien robat.

Més tard, un amic de la víctima va veure un grup de persones amb el patinet en el barri de Son Gotleu. Aquest es va acostar al grup i va intentar recuperar el patinet, però els joves el van envoltar amb armes blanques i va començar una trifulga en la qual intentaren apunyalar l'amic del propietari del patinet elèctric que havien robat.

La Policia ha explicat que la víctima, a més de rebre diversos cops, va esquivar diferents punyalades. Diverses persones, en veure la situació, van ajudar-lo per evitar que continuàs la brega.

Els agents van acudir al lloc i van veure com un grup es disseminava. Així mateix, les patrulles de la Policia Nacional van localitzar els cinc implicats. Després de recollir-ne la informació, els van detenir per presumptes delictes de robatori amb violència, lesions i furt. Tot i això, els agents no van aconseguir localitzar ni el patinet ni les armes blanques.

stats