Societat 24/03/2019

Compte enrere per començar l'admissió dels nous alumnes del sistema educatiu

La inscripció s'ha avançat enguany per facilitar el procés de la tramitació administrativa

Ara Balears
1 min
ESCOLA CONCERTADA Els docents reben els alumnes en un dels col·legis de Mallorca.

PalmaAquest dilluns comença el procés d'admissió per als alumnes que s'incorporen al sistema educatiu el curs 2019-2020 amb l'edat de 3 anys. Enguany, la Conselleria d'Educació i Universitat ha avançat el procés d'admissió amb la finalitat de facilitar la gestió. El termini per realitzar les inscripcions serà fins al pròxim 5 d'abril de 2019.

Educació ha recordat que la incorporació més nombrosa de tot el procés d'escolarització correspon a l'alumnat de 3 anys que s'incorpora al sistema educatiu, ja que són gairebé 10.000 alumnes. El fet d'avançar la inscripció respon a una reivindicació permanent de les escoles d'Infantil i Primària que assumeixen un volum alt de tramitació administrativa per aquest concepte.

El procés d'escolarització afecta cada curs escolar a més de 30.000 alumnes entre els processos d'admissió i els d'adscripció en les etapes d'Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, a més de l'escolarització en la formació professional (FP).

Les sol·licituds d'admissió per a 5è i 6è de Primària, d'ESO i d'Educació Especial es podran presentar del 13 al 17 de maig i per al Batxillerat, del 17 al 21 de juny.

stats