Societat 24/12/2021

Càritas distribueix 350 menús per a les persones més necessitades de Menorca

Es repartiran a les parròquies de diferents municipis

Iván Martín
1 min
Imatge de la presentació de la iniciativa solidària.

MAÓCàritas Menorca ha distribuït 350 menús de Nadal que han elaborat una dotzena de cuiners de l'illa per a les persones més desafavorides. La iniciativa, impulsada per l'associació gastronòmica Fra Roger i Càritas, compleix la vuitena edició.

Un dels xefs que participen en el projecte que té de nom 'Sopar de Nadal per a tots' és Miquel Mariano: "És increïble com, malgrat el treball que tenen els cuiners en aquestes dates en els seus respectius restaurants, dediquen el temps a una acció tan polida. A més, ho fan de bon gust, amb il·lusió, i esperen durant tot l'any per aportar el seu granet d'arena aquesta setmana".

Després de l'elecció del menú, que consta d'un primer i un segon plat, a més d'unes postres, els cuiners es reparteixen la feina per entregar la comanda a Càritas: "El primer plat són uns canelons de verdura; el segon, una carn de vedella amb salsa i bolets, i finalment un pastís de formatge. Tot està elaborat amb productes de quilòmetre zero per afavorir els productors autòctons".

Els menús s'han entregat a través de les parròquies de Maó, Ciutadella, Ferreries, es Castell i Sant Lluís.

stats