Societat 05/02/2021

Les cares de la setmana

ARA BALEARS
1 min
Les cares de la setmana

Iván Sevillano

El conseller de Mobilitat del Consell de Mallorca, Iván Sevillano, ha complert amb la seva paraula. Aquest dilluns 1 de febrer va entrar en vigor el nou límit de velocitat de 80 quilòmetres per hora al tram de la via de la cintura entre Portopí i el Portitxol. Aquesta reducció de 40 quilòmetres preveu reduir tant la contaminació, com el renou i els accidents de trànsit. A més, ha anunciat que ja estan estudiant implantar enguany carrils bus VAO (Vials d’Alta Ocupació) per afavorir l’ús compartit de cotxes. 

Bernat Molina 

El dramaturg de Palma és el guanyador de la setena edició del torneig de dramatúrgia de les Illes Balears, organitzat per Produccions de Ferro. Així ho va decidir el públic que aquest divendres va ser a la final, al teatre Xesc Forteza. Bernat Molina va presentar un text en el qual la relació entre un pare i un fill és travessada per la mort, la memòria i la vellesa. El bessó de la història, però, és la reivindicació de l’escolta entre uns i altres i la importància de la comprensió. 

Francisca Cerdà

La regidora de Benestar Social de l’ajuntament de Pollença, Francisca Cerdà, va reconèixer que s’havia posat la vacuna contra el coronavirus perquè es trobava “en la llista de Salut” per fer feina a la residència municipal. Ho va admetre quatre dies després que l’oposició li preguntés per aquesta qüestió en el ple municipal i, en el moment, no va voler contestar. L’endemà Cerdà va dir que no havia rebut la vacuna i acusà l’oposició de “fum i boira”.

stats