Societat 01/01/2021

Les cares de la setmana

Ara Balears
1 min
Les cares de la setmana.

Francina Armengol

El discurs de Cap d'Any de la presidenta del Govern va canviar de format amb la participació de sis persones afectades pel covid-19.Però el resultat va ser massa artificial i va quedar gairebé en la imitació d'una conversa real. A més, Armengol no va fer cap menció a res que no fos la pandèmia i la necessitat de revertir la situació sanitària, i va passar molt per damunt de la situació econòmica que afronten les Balears, amb pèrdua de llocs de feina i un augment de la vulnerabilitat de les famílies.

Susana Mora

El Consell de Menorca, que presideix la socialista Susana Mora, va emetre dimarts un comunicat adreçat als professionals dels mitjans de comunicació per reclamar que no posassin la seva illa al mateix sac que Mallorca quant a la situació de crisi sanitària. “Les generalitzacions poden induir a malentesos”, va advertir l’executiu insular, que recorda que les Illes “estan integrades per quatre territoris ben diferenciats geogràficament i, per tant, independents pel que fa a l’afectació de la pandèmia”.

Hillary Baldwin

La periodista estatunidenca Tracie Morrisey ha destapat aquesta setmana la vertadera identitat de Hilary Baldwin. Fins ara, es feia dir Hilària i en diverses entrevistes va assegurar que havia nascut a Mallorca, però la investigació de Morrisey ho ha posat tot en dubte. No obstant això, Baldwin ha aclarit a les xarxes socials que ella va néixer a Boston però es va criar entre Massachusetts i Espanya, on viuen els seus pares i els seus germans.

stats