Societat 16/07/2021

Les cares de la setmana

1 min
Les cares de la setmana

Ana Cuéllar

La directora escènica, formada a Alemanya, debuta al capdavant d’una producció amb La serva padrona. Aquesta funció, estrenada divendres al Teatre del Born de Ciutadella, és la primera coproducció lírica entre aquest teatre i el de Palma. El repte no era fàcil. Ana Cuéllar ha fet una proposta arriscada, de colors llampants i amb elements clàssics i moderns, fent gala d’una mirada escènica fresca, alegre i amb la intenció d’enlluernar públics de tots els gustos i totes les edats. 

Andreu Alcover

El portaveu del PSIB al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, va referir-se a les campanyes del PP com de “biquini”, perquè, segons va dir, “ho mostren tot menys el més interessant”. Un comentari masclista que els populars varen aprofitar hàbilment per criticar-lo en un vídeo compartit a les xarxes, mentre que la portaveu d’El Pi, Xisca Mora, va acusar Alcover d’“haver perdut el nord”. Com si no fos poc, el socialista no es va disculpar en el ple. Va haver de ser després, a Twitter, on se’n va penedir.

Naim Darrechi

El tiktoker mallorquí ha estat al centre de les crítiques durant tota la setmana a causa de les declaracions sobre les seves pràctiques sexuals. Da rrechi va assegurar que quan tenia relacions íntimes amb al·lotes acabava dins sense avisar i els mentia dient que era estèril. Després que es fes públic, la ministra d’Igualtat, Irene Montero, va anunciar que posava aquestes afirmacions en coneixement de la Fiscalia; el Govern comunicà que es querellaria contra el jove.

stats