Societat05/04/2014

Càntera amb escabetx de taronja i maduixa

Filetejam i desespinam les cànteres o qualsevol altre peix de carn consistent, les marcam en una paella antiadherent amb una micona d’oli i les reservam. Sofregim la ceba, la pastanaga i els alls, fora que agafin color. Hi incorporam la colflori feta a rosetes i el llorer; ho salpebram. Llavors hi posam el suc d’una taronja, cinquanta mil·lilitres de vinagre, quaranta de vi blanc i dos-cents d’oli d’oliva; tot just ha d’agafar el bull. Fora del foc hi posam la meitat de les maduixes tallades a bocins petits i també hi temperam el peix que abans havíem reservat. A l’hora de muntar el plat, posam una cullerada de verdura i al damunt el peix; ho decoram amb grells de taronja, maduixa crua i moniato tallat molt prim i fregit. No és mala idea fer-ne una mica de més perquè els veïns ho tastin. Bon profit!

Dues cànteres d’un quilo

Dues cebes

Cargando
No hay anuncios

Una cabeça d’alls i dues fulles de llorer

Quatre pastanagues

Cargando
No hay anuncios

Mitja colflori

Dues taronges

Cargando
No hay anuncios

Mig quilo de maduixes

Moniatos

Cargando
No hay anuncios

Vinagre

Oli d’oliva

Cargando
No hay anuncios

Vi blanc

Sal i pebre bo