El temps a les Balears
Societat 18/01/2024

La borrasca Juan deixarà un Sant Sebastià passat per aigua

La probabilitat de pluja per a aquest dijous horabaixa se situa entre el 80% i el 90%

ARA Balears
1 min
Una persona sota la pluja a Palma.

PalmaLa borrasca Juan deixarà un Sant Sebastià passat per aigua, segons les darreres previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a les Balears. Aquest divendres i dissabte deixarà pluges, vent i un descens de temperatures que afectaran la festa, ja que es preveuen pluges ocasionalment fortes i tempesta durant la nit de revetla. Aquest divendres fins a les 12 h es preveu a les Illes alguna precipitació feble i ocasional. A més, la probabilitat de pluja per a aquest dijous horabaixa se situa entre el 80% i el 90%.

Per a la nit d'aquest divendres, quan se celebra la revetla de Sant Sebastià, la probabilitat de precipitacions se situa entre el 10% i el 30%. Podrien ser pluges ocasionalment fortes i anar acompanyades de tempesta. Pel que fa a les temperatures, s'espera que les màximes se situïn entre 16 i 17 graus i les mínimes, entre 7 i 10 graus. A més, es preveu vent del nord-est fluix que augmentarà a partir del migdia i que, a partir de la nit, podrà assolir ratxes de fins a 60 i 70 quilòmetres per hora.

Durant el matí de dissabte hi podria haver algun ruixat ocasionalment fort. Tot i això, durant el dia no s'esperen precipitacions. Les temperatures continuaran baixant i oscil·laran entre 14 i 15 graus de màxima i 4 i 7 graus de mínima. L'Aemet preveu, no obstant això, que diumenge no hi hagi precipitacions i que es registrin temperatures semblants a dissabte. Pel que fa al vent, bufarà més fluix que els dos dies anteriors.

stats