Societat 14/06/2021

Ana Obregón afirma que s'hauria de "lapidar entre tots" el pare de les nenes de Tenerife

La presentadora ha escrit una carta a través de les xarxes a Beatriz, la mare de les petites Ana i Olivia

2 min
Ana Obregón amb el seu fill, Aless

BarcelonaLa desaparició de les dues germanes Ana i Olivia a mans del seu pare a Tenerife ha sacsejat l'opinió pública espanyola, que s'ha expressat contundentment a través de les xarxes contra l'home després que hagi aparegut el cadàver d'Olivia, la gran. Aquest fet ha fet que siguin moltes les persones que han fet públic el seu lament i la seva ràbia contra el pare de les nenes. Entre tots aquests missatges, destaca per la seva duresa la carta que Ana Obregón ha adreçat a la mare de les dues petites, Beatriz Zimmerman. En el text, Obregón expressa el seu desig que trobin viu Tomás Gimeno per tal de poder-lo "lapidar entre tots" perquè és un "cabró i un assassí".

"Estimada Beatriz, he seguit la teva història d'esperança i valentia des del principi d'aquesta tragèdia. Només demano que aquest cabró, sí, cabró i assassí, estigui viu. (Als merdes cal anomenar-los pel seu nom). I si la justícia fos justa, quan l'agafin que no entri a la presó uns anys com fan amb tots els assassins dels seus fills, sinó que hauríem de lapidar-lo entre tots i jo tiraria la primera pedra", diu la televisiva.

"A tu, estimada Beatriz, poca cosa puc dir-te, perquè no hi ha consol. Quan una mare perd un fill ens enterren en vida. No penso demanar-te que siguis forta, ni que pensis que és al cel, ni totes aquestes coses que ens diuen amb afecte però que no ens ajuden gens. Només puc enviar-te tot el meu amor i dir-te que no estàs sola", diu Obregón, que afegeix: "Tot Espanya està amb tu i som moltes les mares que han perdut el seu fill i que plorem amb tu". Obregón va perdre el seu fill fa exactament un any, i fa dues setmanes va haver de lamentar la mort de la seva mare, amb la qual estava molt unida.

stats