8-M
Política 08/03/2024

Vox Inca exigeix la retirada de pintades reivindicatives pel 8-M

La portaveu de la formació a l'Ajuntament, Fanny Blasco, ha presentat una denúncia a la Policia Local

ARA Balears
1 min
Una de les pintades.

PalmaVox Inca ha demanat aquest divendres que es retirin diverses pintades reivindicatives pel 8-M a l'avinguda del Raiguer. En aquest sentit, la portaveu de Vox a l'Ajuntament del municipi, Fanny Blasco, ha presentat una denúncia davant la Policia Local. En una de les pintades es pot llegir '8 de març, dona treballadora, allibera't de l'explotació', i una altra reivindica la commemoració d'aquest dia, acompanyada de les sigles del Partit Comunista Espanyol (PCE).

La formació ha assegurat, en una nota de premsa, que en les darreres hores, altres pintades de característiques similars han aparegut també a la zona dels centres IES Inca i CEIP Pau Casesnoves, al carrer de Joan Miró. Blasco ha assenyalat que aquests "actes vandàlics" s'estan produint de manera continuada davant la "passivitat" del Consistori.

Així, ha indicat que Vox va presentar una moció de censura relativa a aquesta qüestió, que va ser aprovada per unanimitat, per la qual cosa ha sol·licitat a l'Ajuntament "actuar en conseqüència" i que comenci, "com més aviat millor, la reparació dels danys ocasionats en propietats públiques i privades".

També ha subratllat que, si es vol una "ciutat bonica i atractiva", és "important que entre tots es col·labori i es denunciïn els actes vandàlics que sofreix Inca dia rere dia". "No es pot permetre que s'utilitzi les dones com a rèdits polítics, ja que no són bombes per destruir els homes", ha conclòs.

stats